toggle menu Home
Toggle search

Jégkrém, vagy nyalóka? Itt az új Lollipop!

Jégkrém, vagy nyalóka? Itt az új Lollipop!

Jégkrém, vagy nyalóka? Itt az új Lollipop!

Újdonság (nem csak) a legfiatalabbaknak: rágógumi ízű jégkrém, igazi meglepetéssel!

Idén a Ledo megvalósított valamit, amit eddig csak a gyermekek álmában létezett, a vadiúj Lollipop jégkrémünkben pedig testet öltött!

Hogy mi is ez a meglepetés? Egy nyalóka formájú, vidám, élénk színekben pompázó, ízletes, rágógumi ízű jégkrém, mely a jégkrémen belül egy igazi, finom nyalókát rejt a pálcikán a legkisebb rajongóink legnagyobb örömére!

Természetesen a Lollipop egyediségét nem hagyhatta figyelmen kívül a szakma sem, így az elismerés sem váratott sokáig magára: 2016-ban a Jégkrémgyártók Nemzetközi Szövetségének (IICC – International Ice Cream Consortium) éves konferenciáján Barcelonában, ezüstérmet nyert a leginkább újító fagyik kategóriájában!

Ana Štebih, a Ledo marketing és fejlesztési részleg igazgatója így nyilatkozott erről:

„A Ledo termékei évről-évre kiemelt díjazottjai az IICC konferenciáknak. Számunkra ez rendkívül fontos, hiszen a világ legjobb jégkrém és fagylalt gyártói közé tartozunk, és a piac úgy ismer minket mint egy innovatív, a gyártási technológiában is előremutató vállalatot. A Ledo Lollipop már megalkotásakor is nagy érdeklődést váltott ki szakmai körökben, és biztosak vagyunk benne, hogy a fogyasztóink – különösen legfőbb célcsoportunk, a gyermekek – is felismerik egyediségét, és élvezettel merülnek el a termék ellenállhatatlan ízeiben egész éven át!"

A fantasztikus Lollipopnál semmi sem jobb bizonyíték arra a tényre, hogy a Ledo soha nem szab gátat a fejlesztéseknek és mindig valami újdonsággal rukkol elő rajongóinak, pedig még csak most kezdődött el az év. Valójában pedig ez csak egyfajta bevezetője annak a csodálatos szezonnak és nyárnak ami a Ledo jóvoltából előttünk áll!

ledo.hr