toggle menu Home
Toggle search

Aranyérmet kapott a Ledo a Jégkrémgyártók Nemzetközi Szövetségétől (IICC) Svédországban!

Aranyérmet kapott a Ledo a Jégkrémgyártók Nemzetközi Szövetségétől (IICC) Svédországban!

Aranyérmet kapott a Ledo a Jégkrémgyártók Nemzetközi Szövetségétől (IICC) Svédországban!

A 2019-es év jégkréme a Lino Lada!

A Jégkrémgyártók Nemzetközi Szövetsége (International Ice Cream Consortium) által meghirdetett  verseny keretében a Ledo jégkrémét, a Lino Ladat szavazták meg a világ legjobb jégkrémének. A szavazást és a versenyt Svédországban tartották, ahol termékeink ismét kiemelkedtek a mezőnyből  kreatív megvalósításuknak, ötletességüknek köszönhetően.
A Lino Lada egyedülálló alakja, kialakítása, az újszerű, puha bevonat együtt nyerték el a szakértő zsűri tetszését, így a világ legjobb jégkrémének szavazták meg termékünket. Ezáltal sikerült az egyre népszerűbb Lino Lada krém élményét a jégkrémpiacon is megjeleníteni.

A Lino Lada a Ledo Podravkával közös együttműködéséből született, 2019-től tört be a horvátországi piacra. Az induló készletet mindössze pár nap alatt sikerült értékesíteni, így déli szomszédunknál nagyon rövid idő alatt a legkeresettebb pálcikás jégkrém lett a termék! Jó hír, hogy 2020 tavaszán készülünk a mogyorós-kakaós finomság magyarországi bevezetésére is!

„Rendkívül büszkék vagyunk erre a díjra és elismerésre, mellyel a szakma, azaz a globális, független jégkrém gyártók megerősítették azt, hogy egy Ledo jégkrém a világ legjobbja! Ez a díj egyúttal elismerés alkalmazottaink és különösen termékfejlesztő csapatunk elkötelezett munkája felé is, akik kreatív ötleteiket a legfinomabb jégkrémek és fagyasztott desszertek megalkotására fordítják.  A Ledo minden évben sokféle jégkrémet, ízeket, íz-kombinációkat tesztel és fejleszt ki. Mindig arra törekszünk, hogy megfeleljünk fogyasztóink igényeinek, hiszen számunkra ők a legfontosabbak! Óriási megtiszteltetés a világ legjobbjának lenni, a díj pedig egyúttal kötelezettséget is jelent a jövőben számunkra, hogy a későbbiekben is a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően, világszerte vezető technológiai megoldásokkal, innovációval és kreativitással gyártsuk jégkrémeinket!“ - nyilatkozta Marin Poljak, a Ledo vezérigazgatója.

IICC 2019

A díj azonban már nem az első elismerés a Ledo brandek történetében, hiszen a korábbiakban számos díjat nyert már a cég az üzleti élet különböző szféráiban; innovációs területen, a műszaki megoldások és a marketing kommunikáció kapcsán egyaránt.

A Jégkrémgyártók Nemzetközi Szövetsége (IICC) a világon létező valamennyi globális, független jégkrém gyártók egyesülete, mely szervezet létrejöttének elsődleges célja a különféle tréningek, konferenciák, workshopok során a tapasztalatok cseréje és az új ismeretek megszerzése. Minden évben csúcstalálkozót tartanak az egyesület valamely tagjának országában, az esemény legkiemelkedőbb része pedig a különböző kategóriákban meghirdetett és megítélt díjak átadása, ahol a szakértő zsűri az egyes kategóriák koncepciójának alapos áttekintése után a rendelkezésre álló anyagok alapján, valamint termékkóstolást követően hirdeti ki az adott év győztesét.

Az év jégkréme, a Lino Lada 2020-ban Magyarországra érkezik!

ledo.hr